LOADING...

ALEXA

Imaginează-ți asta…

Toți am trecut prin asta – deschizi ușa într-o casă întunecată cu brațele pline. Nu ar fi frumos să-i spui casei să îți dea o mână de ajutor? Acum poti. O comandă vocală simplă – „Alexa, am ajuns acasă” – luminează holul și bucătăria, pornește postul dvs. favorit din Pandora în timp ce ușa se blochează în spatele tău.

De la un singur dispozitiv la oricâte

Ridicați jaluzelele în timp ce vă pregătiți pentru muncă sau reglați temperatura făra sa vă dați jos din pat – cu doar câteva cuvinte. Sau mai mult, setati scene inteligente pentru casă. „Alexa, Cina” scade lumina la 60% si porneste muzica. Sau ” Alexa, Noapte bună” închide fiecare lumină din casă, blochează ușile și armează alarma.

 

TOATE APARATELE LUCREAZĂ ÎMPREUNĂ

Cu suport pentru aproape 11.000 de dispozitive, numai Control4 poate crea experiențe deosebite, pentru întreaga casă, personalizate exact cum doriți. Când dispozitivele și sistemele pe care le utilizați funcționează în mod regulat la unison – cum ar fi încuietori inteligente, lumini, divertisment, dispozitive de securitate, uși de garaj și multe altele, viața devine mult mai confortabilă.
ro_RORomanian