LOADING...

Termeni şi Condiţii

Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site precum si plasarea unei comenzi catre site-ul www.brainworks.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta sectiune.

Conditii comerciale:

Preturile sunt actualizate zilnic si contin TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 2 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea produselor este actualizata la cel putin 30 de minute si se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul Brainworks pentru maxim 2 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discounturile, reducerile si promotiile nu se pot cumula. Se aplica intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.brainworks.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Imaginile produselor au caracter informativ.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa – banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

S.C. Brainworks Software S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Termenii si conditiile se aplica tuturor Clientilor Site-ului www.brainworks.ro. Momentul incheierii contractului este momentul emiterii confirmarii comenzii, prin e-mail sau telefonic, de catre S.C. Brainworks Software S.R.L. catre Client.

Drepturi de autor

Continutul acestui site, cum ar fi text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, clipuri audio, baze de date si software-ul, este proprietatea S.C. Brainworks Software S.R.L.. sau a furnizorilor sai si nu poate fi utilizat fara acordul S.C. Brainworks Software S.R.L..

Legea aplicabila si instantele competente

Orice litigiu privind utilizarea www.brainworks.ro sau privind produsele vandute prin intermediul www.brainworks.ro se rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Romania. Functionarea, utilizarea www.brainworks.ro si contractul se supun legilor romane in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a face schimbari site-ului nostru, politicilor si conditiilor de utilizare in orice moment. Daca oricare din aceste conditii mentionate in aceasta sectiune va fi considerata nula sau inaplicabila, acesta nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricaror temeni sau conditii ramase.

Comunicari si comentarii

Utilizatorii pot trimite comentarii, fotografii, si alte tipuri de continut, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, cu conditia ca acestea sa nu aiba un continut ilegal, obscen, amenintator, sa nu incalce drepturile si intimitatea, drepturile de proprietate intelectuala, sa nu contina virusi software, campanii politice, comunicari comerciale, mail-uri in masa, sau orice alta forma de „spam”. S.C. Brainworks Software S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge sau de a nu publica astfel de mesaje sau comentarii.

Preluarea riscurilor. Transport.

Toate produsele cumparate prin intermediul www.brainworks.ro sunt livrate in temeiul unui contract de transport in sistem door-to-door (la adresa de livrare indicata de client). Acest lucru inseamna ca riscul de pierdere si proprietatea acestor produse trece la Client dupa livrarea produselor catre transportator sau catre reprezentantul Clientului.

Produsele beneficiaza de garantie conform prevederilor legale.

ro_RORomanian