LOADING...

Conexiuni fara Fir

Rețeaua

Baza pentru fiecare locuință inteligentă

Casa inteligentă de astăzi găzduiește o multitudine de dispozitive conectate, fiecare dintre ele consumând resurse din rețeaua de acasă. Dependența crescândă de servicii de streaming în toată casa dvs. arată din ce în ce mai clar că o rețea robustă, de înaltă performanță este critică.
Indiferent dacă aveți câteva dispozitive online sau casa dvs. este automatizată, soluțiile de rețea de la Pakedge furnizate de Control4 cuprind produse de cea mai bună calitate – toate concepute pentru a face față oricărei cerințe.

O soluție Pakedge este:

 • NECESARĂ ȘI PERFORMANTĂ

  De la Netflix la Napster, Xbox și iPad, rețelele Pakedge asigură o funcționalitate permanentă.
  Traficul dvs. de rețea este prioritar, astfel încât experiența dvs. să fie fără probleme, fiabilă și în mod consecvent de încredere. Căutările pe e-mail și pe Internet nu vor fi întrerupte în timp ce streamingul simultan de filme, muzică, camere de securitate, interfoane și alte dispozitive online funcționează exact așa cum ar trebui.

 • SCALABILĂ PENTRU ORICE CASĂ

  O rețea Pakedge de la Control4 este o platformă care evoluează împreună cu tine. Pe măsură ce adăugați mai multe echipamente, vă abonați la mai multe servicii sau adăugați mai mulți utilizatori în casă, Control4 oferă o bază permanentă pentru stilul dvs. de viață conectat, cu segmentarea traficului, și se asigură că nu pierdeți niciodată semnalul.

 • DIFERENȚA PAKEDGE

  Produsele de rețea Pakedge de la Control4 sunt proiectate special pentru o casă conectată, oferind performanțe wireless superioare folosind cele mai fiabile router-ere și switch-uri disponibile. Veți beneficia la maximum de rețeaua dvs. cu viteze incredibil de mari, flux de trafic ridicat și fără intârzieri de răspuns.

ro_RORomanian