LOADING...

Controler

Descriere

Sistemul EA5 a fost proiectat pentru a oferi cea mai bună experiență a unei case inteligente, combinată cu un centru multimedia de înaltă fidelitate și cea mai mare putere de procesare, suficientă pentru a coordona sute de dispozitive inteligente. EA5 poate automatiza cele mai sofisticate sisteme de home cinema, scene complexe de iluminat, sisteme de securitate și comunicații și climatizarea pe mai multe zone.

EA-5 are 5 ieșiri audio independente—două coaxial digital, două RCA analog stereo și una HDMI—cu un raport zgomot semnal de 118dB – extraordinar chiar și pentru un audiofil. Serverul de muzică integrat oferă un sunet de înaltă definiție pentru 5 zone diferite, având ca surse colecția personală, servicii de streaming sau dispozitive AirPlay. Dacă ai nevoie de mai multe surse în paralel, poți folosi oricând alte controllere EA-5 sau EA-3.

Comunicații fără fir securizate ZigBee; un număr impresionant de interfețe incluzând IR, serial, contacte și relee;  control IP  – toate pentru a gestiona orice echipament din casă: termostate, încuietori, interfoane, camere de securitate, centrale de securitate, senzori, iluminat, draperii sau rulouri electrice, uși de garaj, sisteme de irigație, sisteme A/V… Designul compact, puterea de calcul și interfețele de top fac din EA5 vârful de gamă al celui mai complex și sigur sistem de casă inteligentă.

Facilități

  • Procesorul multi-core de ultimă generație poate susține un nivel ridicat de viteză și performanță al interacțiunii cu sistemele controlate din toată casa, indiferent de câte alte comenzi sunt procesate în paralel – lumină, securitate, muzică sau video.
  • Audio de înaltă fidelitate, cu componente DAC de excepție, ce asigură un raport zgomot semnal ce mulțumește orice audiofil.
  • Server de muzică integrat cu suport pentru serviciile de streaming Pandora®, Spotify, TIDAL, Deezer, TuneIn și Napster®.
  • Controlul elegant al întregii case de la ecranul televizorului.
  • Designul minimalist și sursa de alimentare integrată asigură o instalare flexibilă și funcționare durabilă.
  • Sistem de montaj în rack (1U) pentru instalările complexe.
  • Licența de acces de la distanță asigură accesul securizat de pe dispozitive iOS (inclusiv Apple Watch) sau Android, indiferent de unde vă aflați. Licența 4Sight este opțională și permite accesul pentru o perioadă de 1 an.
  • Switch-ul integrat cu 5 porturi simplifică instalarea echipamentelor din jurul televizorului ce necesită conexiune la rețea.
  • Porturile USB și eSATA oferă conexiuni pentru harddisk-uri externe pentru a accesa colecția personală de muzică.
  • Posibilitatea realizării de conexiuni Video/Audio Intercom în întreaga casă prin ecranele Control4, interfonul de la intrare sau propriile telefoane.
ro_RORomanian