LOADING...

Intercom

Experimentați magia interfonului oriunde.

Indiferent dacă sunteți acasă sau departe, cu Intercom oriunde puteți monitoriza și comunica cu orice cameră a casei inteligente. Salutați oaspeții și permiteți-le să intre, chiar dacă sunteți la o alergare nocturnă, verificați ce fac copiii, chiar și atunci când nu răspund la telefoanele lor, observă și comunică cu oricine se apropie de ușa din față – cu Intercom Oriunde ai liniște în palma mâinii tale.

Vezi. Vorbește. Acționează.

Când dispozitivul dvs. mobil face parte din experiența interfonului, veți ști întotdeauna cine este la ușă. De oriunde vă aflați apăsați rapid un buton personalizat din cadrul aplicației, cum ar fi „Curier”, pentru dezarmarea alarmei, pentru a porni lumina și a debloca ușa. Odată ce coletul este plasat în interior, un alt buton asigură si încuie casa.

 

Control din casă

Când cineva sună la sonerie, pe ecranul dvs. Control4 veți vedea și auzi cine sună înainte de a vă decide dacă răspundeți sau nu. Imaginea video va fi afișată pe ecranele tactile din casă. Puteți alege să acceptați și să comunicați, sau pur și simplu apăsați butonul „ignore” pentru a respinge apelul.

APELURI ÎN CASĂ

Este ora pentru cină? Cheamă-i pe toți la masă imediat. Transmiteți rapid un mesaj de la un ecran tactil la restul sau de la o cameră la alta. Ecranele tactile din perete și de masă oferă comunicare instantanee, audio de înaltă calitate, video de înaltă definiție și asigură un control elegant al casei dvs.

 

ro_RORomanian