LOADING...

Interfaţă Inteligentă

Simplu

Ești acasă sau esti plecat

Verificați casa de oriunde vă aflați. Primiți alerte atunci când cineva intră în casă, ușa garajului este lăsată deschisă sau este detectată o scurgere de apă în subsol. Cu o protecție inteligentă sunteți la o atingere distanță ca să puteți fi siguri că acasă totul este în siguranță.

Soluțiile oferite de Control4:

 • “Simulare acasă”

  Aplicația Mockupancy ™ va alterna luminile, jaluzelele și chiar televizoarele într-un mod aleatoriu, astfel încât casa dvs. să simuleze activitățile familiei dvs. pentru a o face să pară locuită în timp ce vă aflați departe, oferind o securitate suplimentară și o senzație de liniște.

 • Monitorizare video

  Utilizând aplicația Control4®, puteți accesa cu ușurință camerele care sunt amplasate în interiorul sau în exteriorul casei. Vizualizați de la distanță imaginile direct pe dispozitivul mobil și preluați comanda casei dvs., indiferent dacă sunteți la parter sau în alt oraș.

 • Armarea și dezarmarea

  Elegant și fără efort, armarea sau dezarmarea sistemului de securitate se poate realiza direct de la un panou de control cu ecran tactil, un televizor sau un dispozitiv mobil. La ieșirea din casă apăsați comanda „Away” pentru a activa alarma și a bloca toate ușile.

 • Camere de supraveghere

  Camerele IP Pakedge oferă imagini excepționale, de înaltă definiție, vizibile pe ecranele tactile Control4, televizoare sau telefoane inteligente – acasă sau oriunde în lume. Având o rază de acțiune de 30 de metri pentru IR și o procesare inteligentă a semnalelor de imagine, camerele oferă imagini superioare in condiții de lumină scăzută sau pe timp de noapte. Carcasa IP66 asigură o funcționare fiabilă pe termen lung atunci când camera este montată afară.

 • Incuietori și avertizări

  Vizualizați cu ușurință și acționați încuietorile sau permiteți/sau nu accesul în casă de la distanță. Primiți o notificare în momentul în care ceva nu este in regulă, cum ar fi o scurgere de apă în subsol sau dacă ușa de la garaj a rămas deschisă. Monitorizați și controlați casa dvs. indiferent cât de departe sunteți.

ro_RORomanian