LOADING...

Sunet

SCHIMBĂM REGULILE DIVERTISMENTULUI CU NOI EXPERIENȚE AUDIO TRIAD DE LA CONTROL4.

Timp de decenii, Triad s-a angajat să inoveze și să exceleze în domeniul acustic construind boxe de înaltă performanță, personalizate. Ca parte a familiei Control4, acest Triad oferă o soluție audio completă, inclusiv surse de înaltă rezoluție, amplificatoare și difuzoare.

SERVICII DE MUSIC STREAMING

Toti cei din casă pot asculta ce doresc, unde doresc. Control4 oferă divertisment la alegere și divertisment la cerere cu cele mai populare servicii de streaming de muzică, cu aplicații incluse în sistemele Control4. Toți cei din familie își pot asculta propriile play-list’uri în camera preferată, fără a avea nevoie de dispozitive suplimentare.

 

DIFERENȚĂ DE AUDIȚIE

De la MOZART la METALLICA, ascultă muzica pe care artistul a vrut să o audă. Sunteți obișnuiți ca muzica dvs. să fie portabilă – ascultați în mașină sau la serviciu – și este ușor să acceptați o calitate mai scăzută a sunetului atunci când sunteți în mișcare. Dar când sunteți acasă, nu trebuie să sacrificați niciodată calitatea pentru portabilitate. Aduceți experiența concertului în casa dvs. și bucurați-vă de un sunet  incredibil de rafinat când treceți dintr-o cameră în alta sau în timp ce vă relaxați pe terasă.

DIVERTISMENT + AUTOMATIZARE

Odată ce ați experimentat un sunet superior de la Control4, vedeți ce altceva avem în magazin pentru dvs. Prin adăugarea de opțiuni suplimentare pentru casa inteligentă, puteți crea scenarii care printr-o singură apăsare de buton să închidă jaluzelele, să redea un playlist romantic și să reducă lumina pentru cină. Bucurați-vă de soluțiile complete care vă maximizează confortul și divertismentul.
ro_RORomanian